Allround loodgietersbedrijf

Van leidingwerk tot dakbedekking

Ervaren vakmannen

24/7 bereikbaar

U wilt die avond een was gaan draaien maar help! De afvoer van de wasmachine stroomt over! Geen paniek. Bel de loodgieter voor spoed in Roosendaal. De loodgieter staat vierentwintig uur per dag klaar om elke ramp in uw huis in Roosendaal op te lossen.

De loodgieter voor spoed en acute hulp

Als de afvoer van de wasmachine overstroomt dan is dat een ramp. De wasmachine kan niet gestopt worden want het wasprogramma is nog niet klaar. U draait ‘s avonds een was en dan gebeurt er dit. Onze loodgieter staat meteen voor u klaar. Hij is vierentwintig uur per dag beschikbaar en zelfs in het weekeinde beschikbaar. Overstromingen, lekkages en verstoppingen in het afvoer zijn een ramp in huis. De loodgieter in Roosendaal kan u direct helpen.

Zo weer opgelost zonder gedoe

De loodgieter lost het probleem vakkundig op zodat de wasmachine daarna gewoon weer een was kan draaien. Heeft u nog een lekkage in het plafond of een lekkende kraan? Ook dat kan direct worden verholpen door de loodgieter in Roosendaal. Afvoer verstopt of lekkage in huis? Bel de loodgieter voor spoed in Roosendaal en u bent snel weer van uw problemen af in uw huis.

Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar! Bel: 0165-722 979