Allround loodgietersbedrijf

Van leidingwerk tot dakbedekking

Ervaren vakmannen

24/7 bereikbaar

Een lekkage aan leidingen, sanitair of CV installatie komt altijd ongelegen en je wil gewoon zo snel mogelijk dat het opgelost is. Hebt u last van een lekkage in Roosendaal of omgeving? Bel ons dan direct. Wij verlossen u direct van de wateroverlast.

Lekkage in Roosendaal? Wij lossen het op

Onze deskundige monteurs weten alles van water en wateroverlast. Met behulp van speciale detectors kunnen we zelfs de kleinste lekkages in muren en vloeren opsporen. Daarnaast verhelpen wij ook regelmatig lekken aan: radiatoren, knelkoppelingen, cv ketels, leidingen en sanitair. Mocht u een lekkage in Roosendaal of omgeving hebben, laat het ons dan weten. Bel gewoon even, dan bent u gelijk van de wateroverlast verlost.

24-uurs CV ketel service in Roosendaal

Naast het repareren van lekkages verrichten wij allerhande onderhoud- en installatiewerkzaamheden aan CV ketels, verwarming, sanitair, riolering en leidingwerk. Wij kunnen u een 24uurs CV service aanbieden waardoor u nooit meer in de kou hoeft te zitten. Mocht er zich namelijk een probleem voordoen aan de CV ketel, dan komt een van onze monteurs binnen 24 uur bij u langs om de ketel te repareren. Wilt u meer weten over onze service of hebt u een lekkage in Roosendaal of omgeving? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn een allround loodgietersbedrijf en komen graag bij u langs. Hebt u een lekkage in Roosendaal of zoekt u gewoon een betrouwbare loodgieter? Bel ons dan nu!

Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar! Bel: 0165-722 979